Social Media

28 - 29 Μαΐου 2016
Σας περιμένουμε στο Οινοποιείο του Κτήματος Αβαντίς μας από τις 11:00 έως τις 19:00 για να σας ξεναγήσουμε!

ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ με κοινωνική ευαισθησία

Η πιο μεθυστική γιορτή της χρονιάς πλησιάζει. Το Σαββατοκύριακο 28 & 29 Μαϊου γιορτάζουμε τις ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ. Aνοίγουμε τις πόρτες του Οινοποιείου μας και σας προσκαλούμε να γιορτάσετε και εσείς μαζί μας. 

Γευστικές Δραστηριότητες Σαββάτου & Κυριακής

- "Επιλογή των βαρελιών Αβαντίς Collection 2014": η πιο σπάνια γευστική δοκιμή ξανά για τα μάτια σας μόνο….. Ο γνωστός Οινοδημοσιογράφος Σίμος Γεωργόπουλος δοκιμάζει με τον Απόστολο Μούντριχα το Collection και συναποφασίζουν..(Σάββατο)

- "Γευστική δοκιμή εξερεύνησης": 4 λευκά μονοποικιλακά κρασιά Αβαντίς αναλύονται & εξερευνούνται από τον Γευσιγνώστη Γρηγόρη Μιχαήλο AIWS με την ενεργή συμμετοχή σας. (Κυριακή)

- Σεμινάριο "Δρυς & Οίνος": μια αναλυτική ματιά από τον Δρ. Οινολογίας Γιώργο Κοτσερίδη, Καθηγητή Οινολογίας στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. (Κυριακή)

Παιδικές δραστηριότητες

- "Κουρέας της Σεβίλλης": Φέτος έχουμε την τιμή να μας επισκεφθεί η κυρία Κάρμεν Ρουγγέρη και να αφηγηθεί στους μικρούς μας φίλους, τον ‘Κουρέα της Σεβίλλης’. Εντωμεταξύ οι ηθοποιοί της παράστασης θα παρουσιάσουν σκηνές και τραγούδια από την επιτυχημένη παράσταση. (Κυριακή)

- Το "Κυνήγι του Θησαυρού": Παιχνίδι στον αμπελώνα... για παιδάκια ηλικίας άνω των 4 ετών... Το ζητήσατε επίμονα και φέτος… (Σάββατο)

 

Πότε; 28 & 29 Mαϊου 2016
Πού; στο Οινοποιείο Κτήμα Αβαντίς, στον Μύτικα Ευβοίας.
Ώρες; 11μ.μ - 7μ.μ
Ένδυμα; όσο πιο απλό τόσο πιο καλό.. μην ξεχνάτε έχουμε και αμπέλι δίπλα.

Τι θα κάνω; Θα γευτείτε τα κρασιά στον φυσικό χώρο παραγωγής τους,θα γνωρίσετε τους ανθρώπους πίσω από τις ετικέτες, θα χαλαρώσετε από την δύσκολη καθημερινότητα, θα εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας και φεύγοντας θα σας μείνει η πιο γλυκιά ανάμνηση της φιλοξενίας των ανθρώπων του Κτήματος Αβαντίς.

Δηλαδή τι ακριβώς μπορώ να κάνω όλο το διήμερο; Γευστική δοκιμή όλων των κρασιών Αβαντίς.. ξενάγηση στην κάβα βαρελιών….περιήγηση στον αμπελώνα.... σεμινάρια κρασιού από σηαμντικές οινικές προσωπικότητες, παιδικές δραστηριότητες, γνωριμία με τα Lenga Grape Spa μας, δοκιμή cocktail με τον Μελίτη ...καλοκαίρι έρχεται... και ..μην ξεχνάτε… είναι για καλό σκοπό!

Φέτος προσφέρουμε τρόφιμα μακράς διάρκειας και βοηθάμε άπορους συνάνθρωπούς μας!!!
Με την επίσκεψή σας στο Κτήμα Αβαντίς, μπορείτε να φέρετε μαζί σας τρόφιμα μακράς διάρκειας για τις άπορες οικογένειες της Χαλκίδας, τα οποία μπορείτε να παραδώσετε στους εθελοντές της Ιεράς Μητρόπολης Χαλκίδας, που θα βρίσκονται στον χώρο του Οινοποιείου 11π.μ-5μ.μ

 

 

Πώς μπορώ και εγώ να προσφέρω?Με την επίσκεψή σας στο Κτήμα Αβαντίς, μπορείτε να φέρετε μαζί σας τρόφιμα μακράς διάρκειας για τις άπορες οικογένειες της Χαλκίδας.

Πού θα παραδώσω την τσάντα προσφοράς μου?Στους εθελοντές της Ιεράς Μητρόπολης Χαλκίδας, που θα βρίσκονται στον χώρο του Οινοποιείου 11π.μ-5μ.μ

Είσοδος; Ελεύθερη.
Αποστάσεις; μόλις 45 λεπτά από την Αθήνα, μόλις 5 λεπτά από την Χαλκίδα.
Οδηγίες πρόσβασης; επισκεφτείτε το http://www.avantisestate.gr
Πώς θα περάσω; ..και φέτος…. Τέλεια!
Μπορώ να αγοράσω; Ό,τι θέλετε και σε ειδικές τιμές.

 

Διαμονή??? Ειδικές τιμές για τις Ανοιχτές Πόρτες στα Ξενοδοχεία: www.negroponteresort.gr , www.lucy-hotel.gr , www.vasiliki-village.gr

Parking;Άνετο στον χώρο του Οινοποιείου. Ειδικά για την Κυριακή σε περίπτωση που δεν βρείτε λόγω μεγάλης προσέλευσης, θα σας περιμένει το Mini Van (8θέσιο) της Car ‘n Motion  στο parking της Credin

πρώην NEOSET,100m. μετά το Lidl, απέναντι από την πίστα Cart, σε απόσταση 1 χιλιομέτρου από το Οινοποιείο και θα εκτελεί δρομολόγια κάθε 10 λεπτά από και προς το Οινοποιείο, για να σας μεταφέρει εύκολα.

 

Πώς θα επιστρέψω??? Εννοείται πως θα σας επιστρέψουμε με τον ίδιο τρόποτην ώρα που επιθυμείτε.  


Πληροφορίες; η Ελένη, η Άννα & η Λένγκα θα χαρούμε να σας απαντήσουμε στο 2221055350 ή 6945757091 ή στο info@avantiswines.gr