Social Media

Η πιο μεθυστική γιορτή της χρονιάς πλησιάζει.

Η γιορτή του αμπελιού, της φύσης και του επώνυμου ελληνικού κρασιού στην καρδιά της Άνοιξης. Το Σαββατοκύριακο 9 & 10 Μαϊου στον χώρο του Οινοποιείου μας θα ζήσετε την απόλυτη Οινοτουριστική εμπειρία, σε απόσταση μόλις 45 λεπτών από την Αθήνα και μόλις 5 λεπτών από την Χαλκίδα.

Δύο γευστικές δοκιμές των κρασιών Αβαντίς που δεν έχουν προηγούμενο, η μία το Σάββατο με τον Σίμο Γεωργόπουλο και την Κυριακή με τους Wine Commanders Γιάννη Καρακάση & Γρηγόρη Μιχαήλο, Μαγειρική από τον γνωστό τηλεοπτικό chef Βασίλη Καλίδη, Διαγωνισμός Μαγειρικής ευβοϊκού πιάτου,ξενάγηση στον αμπελώνα του Sauvignon Blanc που περιστοιχίζει το Οινοποιείο, ξενάγηση στον χώρο παραγωγής και στην κάβα ωρίμανσης, γνωριμία με τα πρωτοποριακά φυσικά καλλυντικά από σταφύλι Lenga...αγορά κρασιών και καλλυντικών σε ειδικές τιμές.

Πότε ??? : 9 & 10 Mαϊου

Πού ??? : στο Οινοποιείο Κτήμα Αβαντίς, στον Μύτικα Ευβοίας.

Ώρες ??? : 11μ.μ - 7μ.μ

Ένδυμα ???? : όσο πιο απλό τόσο πιο καλό.. μην ξεχνάτε έχουμε και αμπέλι δίπλα.

Τι θα κάνω ??? :  Θα γευτείτε τα κρασιά στον φυσικό χώρο παραγωγής τους, θα χαλαρώσετε από την δύσκολη καθημερινότητα, θα εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας και φεύγοντας θα σας μείνει η πιο γλυκιά ανάμνηση της φιλοξενίας των ανθρώπων του Κτήματος Αβαντίς.

Ποιους θα δω ??? κάποιους από τους καλύτερους ανθρώπους του κρασιού..

Πώς θα περάσω ??? : Τέλεια....

Πληροφορίες ??? : στο 2221055350 ή στο 6945757091, info@avantiswines.gr