Social Media

Το Κτήμα Αβαντίς πάει... ΟινοΚεντρικά

Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017

Το Κτήμα Αβαντίς συμμετέχει για 2η φορά στα ΟινοΚεντρικά, την έκθεση των Οινοποιείων του Αμπελώνα της Κεντρικής Ελλάδας.

Τι θα κάνετε στα Οινοκεντρικά......

  • Θα δοκιμάσετε κρασιά από Οινοποιεία καταξιωμένα που έχουν παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στην αναγέννηση του ελληνικού κρασιού και άλλα λιγότερο γνωστά, συνεπώς άξια για οινική ανακάλυψη.

  • Θα απολαύσετε στο ειδικά διαμορφωμένο Wine Bar -  δύο διαφορετικά κρασιά συνδυασμένα με τοπικά γαστρονομικά εδέσματα της Κεντρικής Ελλάδας (χρησιμοποιήστε τα κουπόνια που θα παραλάβετε με την είσοδό σας).

  • Θα μάθετε για τον Οινοτουρισμό της Κεντρικής Ελλάδας και το τι προσφέρει το κάθε Οινοποιείο ξεχωριστά, ώστε να διαμορφώσετε την δική σας Οινοτουριστική διαδρομή στα Οινοποιεία μας... στο stand του Οινοτουρισμού. 

  • Θα κερδίσετε....εάν είστε τυχερός!!!!! κάθε μία ώρα θα γίνεται κλήρωση μίας φιάλης magnum (1.5lt) από κάθε Οινοποιείο, (μην ξεχάσετε να ρίξετε το κουπόνι που θα σας δωθεί στην κάλπη).

 

Τα ΟινοΚεντρικά πραγματοποιούνται στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία, την Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017, 12:00 – 14:00 για τους επαγγελματίες και 14:00 – 20:00 για τους καταναλωτές.

Θα μας βρείτε στο τραπέζι Νο 20 να σας σερβίρουμε τα αγαπημένα σας πολυβραβευμένα Κτήμα Αβαντίς!

 

Το Κτήμα Αβαντίς στηρίζει ενεργά όλες τις δράσεις της ΕΝ.Ο.Α.Κ.Ε και είναι μέλος  του Διοικητικού Συμβουλίου. 

 

Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017 

Επαγγελματίες 12πμ - 2μμ (δωρεάν)

Οινόφιλοι: 2μμ - 8μμ (με είσοδο 5€ και αναμνηστικό ποτήρι γευαγνωσίας)

Διοργάνωση Vinetum : 210 7660560 info@vinetum.gr