Social Media

ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

Αβαντίς Cellar Door

To Cellar Door θα ανοίξει τις πόρτες του έως τον Απρίλιο 2020.

 

Ξενάγηση - Γευστική δοκιμή κρασιών - Αρμονία κρασιού & φαγητού, Γεύμα στο εστιατόριο - Σταφυλοθεραπεία

Μαγεμένος από το Ασύρτικο της Σαντορίνης και από την μοναδικότητα του terroir του πανέμορφου νησιού, ο Οινοποιός Απόστολος Μούντριχας "ταξίδεψε" με τα δελφίνια του Αιγαίου Πελάγους μέχρι την Σαντορίνη και οινοποίησε το 2012 τα Σαντορινιών κρασιά, Δελφίνια, Άφουρα, Grace.

Για την ξενάγηση και την γευστική των κρασιών του, το Κτήμα Αβαντίς αναπαλαίωσε μια ιστορική Κάναβα στην Μεσσαριά, την περίοδο 2015-2017.

Το 2019 μετεγκαταστήθηκε το επισκέψιμο τμήμα του Οινοποιείου στα Φηρά (περιοχή Κοντοχώρι), όπου άνοιξε το Avantis Cellar Door, σε απόσταση περιπάτου μόλις 10 λεπτά από το κέντρο των Φηρών.

To Cellar Door λειτουργεί από Απρίλιο έως Οκτώβριο, καθημερινά προσφέροντας την ολοκληρωμένη ελληνική φιλοξενία, με το εγκάρδιο απρόσκοπτο καλωσόρισμα, σε ένα διαφορετικό μοντέλο Οινοτουρισμού, εντελώς πρωτοποριακό και διαδραστικό !

Για περισότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.avantissantorini.com

 

Ωράριο λειτουργίας Απρίλιος - Οκτώβριος 2020

Δευτέρα - Κυριακή

Ξενάγηση & Γευστική δοκιμή : 11πμ - 8μμ

Εστιατόριο : 1μμ - 8μμ