Social Media

ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

Anhydrous Αβαντίς Cellar Door

Οινοτουρισμός στο Αβαντίς - Άνυδρους Cellar Door

 

Ξενάγηση - Γευστική δοκιμή κρασιών - Γεύμα στο εστιατόριο - Σταφυλοθεραπεία

Ο Οινοποιός Απόστολος Μούντριχας πρωτοοινοποίησε στο νησί το 2012 τα Σαντορινιά κρασιά, Δελφίνια, Άφουρα & Grace. Για τις οινοτουριστικές ανάγκες αναβίωσε μια παλαιά Κάναβα στην Μεσσαριά, την περίοδο 2015-2017.

Το 2019 το επισκέψιμο τμήμα του Οινοποιείου μετεγκαταστάθηκε στα Φηρά (περιοχή Κοντοχώρι), όπου άνοιξε το Αβαντίς Cellar Door, σε απόσταση περιπάτου μόλις 10 λεπτά από το κέντρο των Φηρών.

Το 2021, έχοντας κλείσει 9 χρόνια στο νησί, το Οινοποιείο Αβαντίς εξελίσεται σε Άνυδρους.

Ο δεσμός με την άνυδρη σαντορινιά γη γίνεται ακόμη πιο δυνατός.

 

Στο Cellar Door ΆΝΥΔΡΟΥΣ, ο επισκέπτης αμέσως μετά την ξενάγηση στην υπόγεια κάβα των βαρελιών, επιλέγει την επιθυμητή γευστική δοκιμή, ή μπορεί να γευματίσει στην ησυχία της κυκλαδίτικης αυλής μας με τις ελληνικές γεύσεις του γνωστού chef Γιάννη Μπαξεβάνη.

Η επίσκεψη μπορεί να ολοκληρωθεί με τον πιο όμορφο τρόπο.... απολαμβάνοντας μια περιποίηση Σταφυλοθεραπείας. 

Στην αυλή, έχει αφιερωθεί ένας χώρος ευεξίας, όπου προσφέρεται ένα τελετουργικό σταφυλοθεραπείας προσώπου και χεριών από έμπειρη αισθητικό, με τα Lenga, τα αντιοξειδωτικά grapespa καλλυντικά του Οινοποιείου. 

 

To Cellar Door λειτουργεί από Απρίλιο έως μέσα Οκτώβρη καθημερινά, προσφέροντας ολοκληρωμένη ελληνική φιλοξενία, με το εγκάρδιο απρόσκοπτο καλωσόρισμα, σε ένα διαφορετικό μοντέλο Οινοτουρισμού, εντελώς πρωτοποριακό και διαδραστικό !

Για περισότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.anhydrouswinery.com ή στείλτε email στο info@anhydrouswinery.com 

 

Ωράριο λειτουργίας Απρίλιος 2021 - Οκτώβριος 2021

Δευτέρα - Κυριακή

Ξενάγηση & Γευστική δοκιμή : 11πμ - 8μμ

Εστιατόριο : 1μμ - 8μμ 

Τηλέφωνο επικοινωνίας (Νοέμβριο - Απρίλιο) : +30 2221055350

Τηλέφωνο επικοινωνίας (Μάιο - Οκτώβριο) : +30 2286023140