Social Media

ΙΣΤΟΡΙΑ

Αβαντίς, η αρχαία ονομασία της Εύβοιας

Πρόκειται για μία αμπελουργική παραδοσιακά περιοχή που οι ντόπιοι ακόμη και σήμερα την ονομάζουν Αμπέλια. Ανάμεσα σε αμπελώνες και άλλες καλλιέργειες μπολιάστηκε με το μικρόβιο του σταφυλιού και του κρασιού. Το πρώτο μπουκάλι Αβαντίς εμφιαλώθηκε από τον Απόστολο στις 5 Μαρτίου 1994, σοδειάς 1993.Έχτισε ένα μικρό οινοποιείο δίπλα στο πατρικό του σπίτι και ξεκίνησε γεμάτος όνειρα και πάθος…